De unde, de neunde

09:40

Se terminase laptele și Anda mai voia. Atunci, nu mai tarziu. Am, ca niciodată, pe mine ceva fără decolteu.
Înainte de toate, să menționez că fie-mi i se pare cel puțin dubios să servească țâță "pe jos". Prin urmare, nimic mai firesc, văzând că s-a defectat, să-mi lase maieul grijuliu în jos, să netezească orice cută, apoi să tragă de partea de sus ca să scoată"originalul"

Trage-i-aș megașututri în dos lui Bill Gates cu Windows 7-le lui cu tot. Are explorer-ul ăsta o hibă: cand fac clic pe o fereastra micsorată, o misc și-i dau drumul se maximizează. M-am simțit ca-n filmele cu proști, plimbă fereastra, fuge fereastra; plimb/o, fuge... apoi ia-o de la capăt. Asta pentru ca Anda suge și se uită la Tom și Jerry în timp ce eu vreau să și scriu. Evident, până la urmă am prins și fereastra.

You Might Also Like

2 comments

  1. ce dulce!!! cum a lasat ea maieul jos. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vezi ce grijuliu imi pune bluza cand nu vea sa suga. De ex: nu ma inteleg cu ea si o intreb: vrei tzitzi? Cu dansa expusa demonstrativ, desigur. Ea vine si o acopera. Si a fost alaptata la cerere de cand s-a nascut. A vent partea interesanta cand tzatza nu mai e solutia tuturor problemelor. Probabil domnisoara filosfeaza, abstractizeaza si si-si pune probleme existentiale, deci adio solutii firesti, simpliste si la obiect, traiasca munca de convingere!

    RăspundețiȘtergere

About Me