Ziua în care Dumneezeu a murit

17:37

De câte persoane e nevoie să violezi o fetiţă de 7 ani? De şase, timp de câteva ore până la trei zile, după care o trimiţi la produs.

Vă rog nu închideţi pagina!


Am un copil, o fetiţă, iar de câte ori văd câte un semnal de alarmă cum e filmul de mai jos, mă gândesc cu groază că asemenea monstruozitate i se poate întâmpla şi ei. Mă mai gândesc şi la cunoştinţa sau ruda binevoitoare ale cărui mâini libidinoase s-ar putea plimba pe copila mea şi-mi vine să mi-o lipesc de mine, să-i pun GPS în haine şi o camera IP ascunsă în păr ca să pot zbura ca gândul la ea dacă i se întâmplă vreodată ceva rău. Văzând asemenea atrocităţi, încep să înţeleg de ce îşi doreşte lumea băieţi. Deşi nu sunt feriţi nici ei de asemenea coşmaruri, ajung mult mai puţin probabil decât o fată pe mâna asemenor călăi. Iar eu îmi fac procese de conştiinţă că i-am spus mai agresiv fetei mele să se dea la o parte şi mă întreb ce efecte pe termen lung o avea acest abuz de putere. Copilul meu e norocos, s-a născut iubit şi sper să nu vadă asemenea lucruri nici măcar în filme, aşa cum le văd eu acum.

Acum aproape 2 ani, un tată din Bacău şi-a violat fetiţa de numai doi ani. Oare cum nu s-a oprit la atâta durere, cum? De câte cusături a avut nevoie copila aia care, stau să mă gândesc, era cât fata mea de mică, o mână de om, încât, Dumnezeule, o pentrare echivalează cu o naştere? Corpul unei femei, când naşte, se pregăteşte, luni, ore, zile pentru a naşte. Un copil violat cum simte durerea?

Un procent deloc neglijabil de femei au fost cel puţin o dată în viaţă abuzate sexual şi nimeni în afară de agresor(i) şi de ele nu va cunoaşte vreodată adevărul. Una din fetele care vorbesc mai jos povesteşte că se simţea murdară. Foarte murdară. Cum este să fii abuzată de 40 de persoane zilnic şi uneori înjughiată pentru că refuzi un sex anal? Li se produc avorturi pe viu în nişte condiţţii în care cuvântul insalubru denotă curăţenie prin comparaţie. Cum e să fii trimisă "la muncă" la două ore după un asemenea carnagiu? Te doare când te tai la un deget, oare cum doare aşa ceva? Mai ales cum doare un viol după un avort de-asta? Cum o fi să ai un avort la 3 luni de la prima menstruaţie? Multe din fetele astea sufera 14-16 astfel de avorturi.

Vă rog nu închideţi pagina. Aceste lucruri trebuie ştiute şi plânse dar, mai mult decât orice, lumea trebuie să cunoască adevărul. Copilele alea nu se prostituează din plăcere. Sau ca să câştige o pâine. Ele se trezesc într-o cuşcă, sunt torturate, apoi sunt trimise să umple de bani nişte fiare cu chip de om.

Unde e Dumnezeul ăla care a "dat" tragedia de la Giuleşti? Acele două milioane de femei care dispar în fiecare an în acest iad pe-ale cui păcate le spală, floring?


You Might Also Like

2 comments

  1. cumplit! dar oricat de cumplit ar parea sunt lucruri care se iantampla si de care ne ferim sa vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai uite eu nu m-am ferit sa vorbesc :). M-ar interesa sa si fac ceva. Am auzit de o asociatie care se ocupa cu reintegrarea persoanelor abuzate, ma gandesc sa caut mai multe si sa ajut si eu cu ceva.

    RăspundețiȘtergere

About Me