Plângere de milă

14:27

BMI = 17,70


BMI
Underweight Below 18.5
Normal 18.5 - 24.9
Overweight 25.0 - 29.9
Obesity 30.0 and Above 
Am descoperit ieri ca am 49,9 kilograme. Arăt ca un butoi pus pe două bețe. Am o talie încântătoare de 74 de cm. 

You Might Also Like

7 comments

  1. lasa ca o sa revii la greutatea normala..si pun pariu ca nu arati chiar asa..putina miscare si kilogramele in plus dispar

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi... pai n-am kilograme in plus, am un BMI de subnutrita! Doar ca... m-am deformat. Oricum s-a rezolvaat partial, luasem pauza de sport si asta se observa. Nu cred ca nasterea, cat varsta e de vina pentru burtoiul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Facem, duamna, facem! Uite ca u mai facusem sport sistemtic, ajunsesem cu electro de la 79 la 72 si in perioada de lene am mai pus 2 centimetri sa aratam de parca mi s-a lasat carnea. Am imbatranit, trebuie sa-mi crez neaparat o rutina de exercitii ca o sa arat mai rau ca mama la 50 de ani (nu ca ea r arata raupentru varsta si numarul ei de nasteri dar eu am 18 ani mai putin si 5 copii in minus!!! Ea dupa primii 2 arata ca o adolescenta, dupa a treia ca o femeie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot edita comentariile asa ca revin:D gata, am 70-71, muuult mai bine asa, cu sport.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uau, zoozie, sa inteleg ca ai 5 frati? supertare mama ta!

    Citesc de ceva vreme blogul tau si imi place, am descoperit ca suntem oarecum vecine (noi mergem in tineretului si carol).
    Alaptez si eu la un an si doua luni ale copilului (spre uimirea si indignarea parintilor mei), dar copilul chiar nu vrea alt lapte, nici suzeta nu vrea, asa ca sanul e singura alinare, pe care nu ma indur sa i-o iau.
    Chiar si pediatrul mi-a zis la un an ca suptul e de acum " un moft".
    Doar o tiganca, alaptand in parcul Carol un baiat de 2 ani si 3 luni, mi-a zis ca fata mea e inca micuta la un an si 2 luni, cum sa nu-i dau sa suga.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela, bine te-am gasit si felicitari ca te tii pe pozitii. Eu am o mentalitate si mai rea: "atata vreme cat copilul suge ce nevoie mai are de alt lapte? Daca va prind ca-i dati ceva lactat sa bea va scalpez pe toti". Mai sunt intrebata: bine dar la un moment dat tot n-o s amai suga, atunci ce faci? "Atunci o sa manance mancare n-are nevoie sa bea lapte". Fac ochii mari si se intorc in treaba lor. So... tiganca aia stia ea mai bine, serios. Si mie mi-a zis cineva (dr.) ca 1 an si 4 luni nu e deloc ok, maximul e un domnule. I-am inchis gura aratandu-i ocopilul din brate si spunandu-i ca de doua luni nu mai accepta mancare solida si a crescut enorm (avusese un megapuseu pe la 1 an si o luna). Apoi a iceput Anda sa planga (simtea ea ceva) si a trebuit sa plec.

    Da, am facut pauza de solide cand Andei i-au dat primele masele. Adica i-am oferit mancare, supe etc dar nu a vrut. Vazand asta, 2 sau 3 saptamani nu i-am dat absolut nimic. Doar daca voaia ea sa-si ia ceva de pe masa i-am dat, dar n-a prea rut decat spre sfarsitul perioadei grele.

    Laptele de mama e bun oricand, cata vreme copilul sintetizeaza enzima care il ajuta sa-l digere (in medie 4-5 ani). Si fiecare copil are dreptul sa decida cata vreme are nevoie de el.

    RăspundețiȘtergere

About Me