Emoţie de ... noapte

00:47

Uraţi-mi baftă şi multe succesuri, am adormit o bebelina fără scutec. De fapt fără haine, la cerere.

ieri n-am avut curaj şi am încotoșmănat-o în somn, dar la a doua încercare, că m-a simţit! Vai, ce-a mai protestat ea biata inainte de culcare, a ajuns la tantrums .(. Prin urmare, adio scutec, trebuie sa fac protecţii de pat şi să o conving cumva că oliţa nu muşcă. Deocamdată are o aleză happy sub fund şi un sac de gunoi tăiat, întins pe sub saltea, că fosneşte mai puţin.

Dacă aveţi ceva trucuri în pogram nu ezitaţi...

You Might Also Like

4 comments

  1. Trucuri n-am, noi abia acum experimentam, dar ii pun scutec peste noapte, desi seara protesteaza. Eva doarme pe tot patul si in toate directiile, asa ca aleza nu si-ar avea rostul.
    De ce nu incerci direct la Wc cu reductor? Mai ales daca te-a vazut pe tine...
    Noi am incercat cu olita, a facut cateva zile, apoi n-a mai vrut la olita si nu stiam ce are. Hai sa faci pe capsuna, hai sa faci pe pietricica si tot asa pana mi-am epuizat imaginatia si mi-a spus ea ca vrea la WC.
    Si Eva doarme dezvelita, cam de vreun an, asta-iarna nici macar un saculet de adormit nu a acceptat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ca gasesti de cumparat (am vazut la Real si la Kaufland) cearceafuri speciale pentru patuturi de copii fara scutec - pe o parte au frotir, pe cealalata, o folie de plastic. Din acelea cu elastic, stau foarte bine pe saltelute.
    Se pot spala la masina, la 40 de grade. Sunt produse (sau macar comercializate) de o firma din Romania.
    Caut exact numele si revin intr-alt comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihi, am incercaa si cu reductorul. Sta putin şi pleacă. Asta e, nu e timpul olitelor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Mamituni, stiu ca se gasesc protectii zde-astea, eu vayusem pe net la 60 de lei. Mi-a yis ains[ sora-mea ca gasesc material impermeabil pe o parte si ma gndeam sa fac macar una. Pe de alta parte, dacă gasesc mai ieftine, n-o sa ma mai complic; sper sa nu fosneasca tare :)

    RăspundețiȘtergere

About Me