Involuție și țânțari

01:11

Na, c-o făcurăm şi pe-asta. Pentru asemenea isprăvi ar trebui să creez o etichetă numită „involuţie”. A făcut pişu pe birou, asta după duşul prelungit de cu seară când ar fi putut binevoi să se uşureze în cadă. Mi se pare de departe locul cel mai pipi friendly din toată casa. Nu se compară cu parchetul meu sau cu bietul birou, plus că eu n-aş mai folosi acum tastatura virtuală (de  nota 20 în windows 7).


Azi am mai fost la bere în parc - cu slingul - şi ne-au muşcat ţânţarii în draci. Profit de ocazie să vă anunţ că am descoperit acum ceva vreme că propodermul, pe lângă alte zeci de întrebuinţări, dă înapoi muşcăturile de  ţânţar de Dunăre. Un alt remediu care calmează mâncărimile este ceapa crudă aplicată pe umflătură. Cu asta umflăturile dispar mai lent, ar fi bine să o legaţi pe muşcătura şi să o schimbaţi periodic. Chiar dacă nu e prea plăcut să duhneşti a ceapă, ţineţi cont că şi mâncărimile sunt tare nesuferite. Acum fiecare alege răul cel mai mic.

Dahnah spune că şi usturoiul reduce umflăturile cauzate de muşcăturile insectelor şi că ceapa pusă la geam sau sub masă iar ceapa crudă pusa sub masă sau la geam, unde e necesar, alungă ţânţarii.Acum dacă aveam prezenţa de spirit să ne fi aşezat la o terasă care servea şi mâncare şi dacă mai ştiam şi de trucul ăsta poate mă chinuiam mai puţin. Pe Zuzulină nu văd nicio muşcătură!

You Might Also Like

2 comments

  1. sau cu usturoi, dezumfla orice piscatura de insecte. ceapa cruda pusa sub masa sau la geam, unde e necesar, alunga tantarii.

    RăspundețiȘtergere

About Me