De-ale lu' tati

11:34

Va scriu din fata unui monitor pictat; deocamdata sunt adormita si nu-mi dau seama daca e pictat cu pixul sau creionul insa va spun sigur ca nu s-a intamplat cu mine de fata ci cu tati, ca el a stat cu bebelina in living cand zaceam eu (m-a doborat raceala). Si daca tati se mai ia de mine vreodata ca de ce-o las pe birou sa-i zgaltaie monitorul, rog notifica faptul ca la mine n-a gasit niciodata monitorul pictat nici lucruri sparte sau rupte ci doar dosite nevinovat in spatele namilei. Iar aici unde stateau ei avem o miniatura de 15 inchi, ma gandesc ca l-o fi confundat cu tablita ei magnettica. Deh...



Tot din sotiile lui tati raportam ca in urma cu cateva zile, dupa ce i-a facut baie lu' bebe (:"baby6yyyy, nu-i faci baie lu' Andaaaaa?") i-am indicat sa-i dea cu crema de corp (am Sanosan cu capac roz dar n-o prea folosim) pentru ca parea cam uscata (trebuie sa-i schimb sapunul - asugestii BIO?). In sfarsiot, vin si eu la aparat si vad troanand pe birou un capac galben rotund si mare de crema Bubchen fps 30 deschisa anul trecut si nearuncata din cine stie ce spirit de colectionar.

(Il intreb:)

- Baby cu ce-ai dat copilul?

Si ia bubchenul in mana (demosntrativ):

- Cu Sanosan, uite.

(Eu:)

- Esti sigur???

(el:)

- Pai da, nu scrie asa? Auuuuu! De data asta chiar ai dreptate!

Restul nu-l mai scriu :)). N-a patit nimic copilul,.



Profit de aceasta intamplare sa fac un sondaj: stiti cata vreme e recomandat sa folosesti o crema cosmetica de la deschidere? Dar o crema medicament? Cate zile, luni, etc? Unde putem gasi informatii despre asta? 

Stiu ca multe substante aflate in contact cu aerul oxideaza. Motivul pentru care "se strica" mancarea este oxidarea iar consecintele ingerarii acesteia sunt de multe ori drastice. In general, orice compus se oxideaza devine toxic. Exista desigur si exceptii, apa e cel mai la indemana, dar este deja un oxid, nu o substanta se oxideaza s-si schimba in consecinta proprietatile fizico-chimice.

You Might Also Like

2 comments

  1. La medicamente scrie in prospect. Eu n-as folosi o crema dupa 6 luni. Pastreaza-le la temperaturi mai mici de 20C.
    Sapun avem Weleda.
    Tati e poznas. Toti sunt:D

    RăspundețiȘtergere
  2. A da, Weleda sunt faine! Cum de nu m-am gandit? Am avut Weleda inainte s-o nasc pe buburuza - primit de la niste francezi dragi. Surioara mea cea mica l-a folosit cu mare succes iar crema lor de galbenele a facut minuni pe fundul ei.

    Mersi pt info! Io tot incerc sa-mi dau seama cum de n-am aruncat crema aia. Iar cu taticii ai dreptate dar tot ii iubim. Pana sa vad poznele lui credeam ca eu sunt cea mai cascata fiinta din anturajul meu.

    RăspundețiȘtergere

About Me