Cel mai idiot articol despre alaptare

17:10

De fapt despre întreruperea alăptării.Poate nu e de mirare ca e pe mami.ro, un site cu un forum ataşat care permite împrăştierea celor mai eronate informaţii despre creşterea copilului pe care le-am putut găsi adunate sub acelaşi www. Înţeleg că nu toate româncele termină facultatea dar locul ăla ma face să mai înţeleg că datorită unor asemenea  persoane grijulii 15% din românce abia reuşesc sa alăpteze până la 3 luni.


Sunt profund dezgustată de naturaleţea cu care recomandă ăştia introducerea treptată a formulei de lapte chiar dacă mama are lapte suficient! - sa vedeţi însă elucubraţii într-un articol reclama la un device pentru suplimentarea cu LP de la Medela (nu mai dau linkul că mi-e teamă ca poate cineva ia mizeriile astea în serios.). Nu mă înţelegi greşit, ştiu că sunt mame care din diverse motive simt nevoia să suplimenteze uneori laptele lor, dar nu ma va convinge nimeni că dacă s-ar bucura de susţinere mai bună, nici 5% din ele nu ar recurge la aşa ceva. Vorbesc din postura cuiva care are periodic probleme cu low milk supply şi e o treabă foarte serioasă, va trebui sa fac nişte investigaţii medicale, asta dacă găsesc pe cineva dornic să mă asculte. Dar ma poate cineva crede ca am trecut peste hopuri de fiecare dată? Şi nu mi-a fost nici mie uşor dar fi-mea tot nu a băut alt lapte exceptând laptele meu. Dar despre asta într-un articol viitor pentru că sunt multe de spus.

You Might Also Like

1 comments

  1. subscriu, acum ca m-ai facut sa citesc si idiotenia aia. Mai rau e ca multi cumpara reviste de astea si le iau drept ghiduri de cum sa cresti un copilas. Si cand iti mai zice si pediatrul ca laptele tau nu mai e bun... s-a dus fericirea!

    RăspundețiȘtergere

About Me