Povestea slingului nostru

17:46


Scuzaţi outfitul. chiar nu ma caracterizează. Mă chinuiesc de mult să scot alt set de poze dar ori uităm, ori ne e lene, ori... ori...
Aşadar, faceţi vă rog excepţie de manechin şi admiraţi culorile tari atât cât vă ţin ochii. Personal, prefer wrapurile, spatele meu e foarte mulţumit de ele; numai că Z vrea ba sus ba jos şi mi se pare cam chinuitor să reajustez harnaşamentul. Am visat cam o lună la asta, aşa încât am sacrificat un wrap (oricum aveam două la fel) şi timpul artistei de soră-mea si am croit împreună minunea asta. M-am ajutat de instrucţiunile de aici:

http://www.wearyourbaby.com/ (din păcate situl nu merge acum dar aveau nişte scheme foarte utile)

si aici. Pentru cusut am apelat la doamne Maria, cea care mi-a croit/cusut wrapurile. Ea nu citeşte bloguri dar e o bomboană.





You Might Also Like

4 comments

  1. Mie-mi place la nebunie avalansa de culori de pe noul mijloc de transport!

    Si m-a amuzat o coincidenta: si noi am avut exact acelasi model de premergator care se vede in fotografii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine-ai venit pe blogul mediocru! Noi am primit premergatorul ala de la o prietena, ea primise nu mai putin de trei. Poate era al vostru :D

    Mijlocul de transport nu e chiar nou, l-am facut de toamna trecuta dar am tot uitat sa-l fac public :).

    RăspundețiȘtergere
  3. auch, acum imi dau seama... de fapt dupa ce am trimis mi./am dat seama dar Y a descoperit sagetile pe tastatura si daca nu mergea din susul in josul paginii si invers era scandal mare :). Apoi am adormit.

    Antemergatorul asta e cadoul pe care si l-a cumparat ea singura de Mos desi mergea foarte bine deja pe atunci(o sa postez povestea), aveam in gand un preergator mai vechi cand ti/am raspuns, chiar ma miram ca ai ajuns la o sectiune atat de veche :) Nici nu mai stiu daca are poze cu el si aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun gasit!
    Misun pe-aici, pe tacute, de ceva vreme... doar ca-s lenesa la comentat.
    Da, de antemergator era vorba. E fain, se poate folosi si drept "consola" de joaca!

    RăspundețiȘtergere

About Me