La revedere lapte matern!

18:08


Nestle a anunţat de curând că a scos o nouă categorie de lapte praf, NAN superVIP, îmbogăţit cu imunoglobulină sintetică, de 12 ori mai eficientă decât cea naturală. Acest enhancement mult aşteptat şi oarecum previzibil după revoluţionara introducere a bifiduşilor în cereale şi formule de lapte face ca laptele matern să fie de-a dreptul perimat si mult inferior, iar mamele care alaptează sa fie nişte retrograde de joasă speţă, nişte egoiste notorii care nu vor decât să priveze nou-născuţtii de ce este mai bun pentru ei in materie de hrană şi imunitate de cea mai bună calitate.

Marea surpriză este însă că Nan superVIP vine la pachet cu un set complet de neuroni sintetici care se absorb foarte uşor chiar de la nivelul esofagului si se plasează în prelungirea axonilor neuronilor cei mai stresati de colicile nou-născutului si de urletele sale interminabile, determinându-l să îşi recite de unul singur și din proprie inițiativă 50 de peozii si cântece de leagăn de ultimă generaţie, din clasa "acest progeam se poate viziona fără acordul parinţilor". O parte din neuroni vin cu informaţie preprogramată care educă papilele gustative să accepte pe viitor numai mancare pasată de la Nestle.

Şi, ca şi cum n-ar fi de-ajuns, fiecare miligram de formulă de lapte îmbunătătită conţine câte un batalion de celule albe clonate de la indivizi perfect sănătoşi, testaţi în prealabil.

You Might Also Like

7 comments

  1. Zoozie, eu te-as ruga sa-mi permiti ca unele posturi despre alaptare sa-mi permiti sa le postez si pe site-ul meu, voi specifica autorul, blogul, sursa samd. Dar imi trebuie acordul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare placere, oricand si orice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi vine sa rad, desi nu-i de ras.
    A mai observat cineva ca la reclamele la lapte praf scrie jos, cu litere mici, laptele matern e cel mai bun?
    Sau e mai demult treaba asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Adra?bell habar n+am, n-am cumparat în viaţa mea o cutie de lapte praf - excepţie ala cu care mai prestam ciocolată de casă :))

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am cautat pe net si nu l-am gasit. L-au scos deja pe piata?

    RăspundețiȘtergere

About Me