Nu faceti ca noi!

19:24

Inca nu-mi vine sa cred ca tocmai noi, care suflam si-n iaurt cand vine vorba de asemenea riscuri, am facut asa ceva. Dar uite ca s-a intamplat. Am mesterit un sufleu si niste clatite la cuptor apoi l-am lasat aprins, dadea asa o caldura molesitoare... Nici la gerurile alea de -20 de grade n-am facut asta desi temperatura la noi indormitor coborase la 19-20 de grade si refuza sa mai urce. 

Seara tarziu Zoozoo s-a intalnit cu niste vizitatori care intrasera pe aerisire. Suparat, a pus spuma Raid pe marginea acesteia si a si astupat-o cu spuma de mare. Nu s-a gandit ca e cuptorul aprins si hota data drumul, Zuzulina se apucase sa planga ca o napadesc niste canini si o masea si totul s-a transformat in invalmaseala. 

Acum stau sa ma gandesc ca poate micuta Z nu a plans dar din cauza dintilor ci din lipsa aerului... 

A oprit cuptorul pe la 11 sau chiar mai tzriu. Zuzulina a adormit iar noi ne-am pus un film care ne-a adormit pe amandoi in living pana cand micta Z a dat prima alarma nocturna. Ceea ce mi-a dat constiinta unei dureri crancene de ochi si cap... m-am gandit ca m-a luat un val de receala, ca tot ne luptam sa scapam de o viroza oarecum infoesiva. Deja ma gandeam ca s-a stricat treaba. M-am pus la aparat (alaptat) in racoarea dormitorului si am adormit pana la a doua repriza. Cand i-am dat sa suga si pe urma m-am dus si eu ca omul spre baie cu durerea mea crancena de creieri. Unde am cazut cat am fost de lunga cand am dat sa ma spal pe maini. Stiu doar ca nu m-au mai ascultat picioarele, se balanganeau ca in Tom si Jerry ca tot suntem noi spectatori asidui :). M-am lovit la obrazul stang si la podul palmei de aceeasi parte (aici am o portiune mica vanata). Am dat sa inchid usa la baie si am cazut din nou pe gresia de pe hol, de data asta pe spate. M-am tarat in bucatarie sa beau un pahar cu apa si acolo... aceeasi poveste!

Am ajuns inapoi in dormitor cu cana cu apa rece si l-am trezit pe Zoozoo. Initial a zis ca am o cadere de calciu... dar cum naiba il doare si pe el capul? Si am facut legatura oribila intre gaze arse, hota pornita, aerisire astupata timp de o ora si geamurile noastre mega-etanse... 

Nu faceti ca noi! Daca nu alaptam noaptea poate va scriam de pe mobil, de la urgente. Sau n-ar mai fi avut cine sa scrie acum.

Sa stiti ca nu s-a rezolvat cu prima deschidere a geamului atunci, la 3 dimineata. Atunci doar ne-am simtit mai bine si asta ne-a confirmat ca am fost niste dobitoci. 

Aparent, copilul nu a fost la fel de afectat, desi parca a dormit mai legat decat de obicei, eu pun seama somnului pe seama granulelor contra durerii de dinti si a nurofenului pe care i l-am dat dupa ce primele nu i-au luat durerea de data asta. A doua zi dimineata cred ca avea si ea o cefalee care a lasat-o repede, spun asta pentru ca s-a relaxat vizibil. Ea a fot norocoasa pntru ca a stat in dormitor, pe care lam izolat partial aseara deci nu s-a bucurat de acceasi cantitate de gaze arse ca noi. 

Zoozoo a scapat cu o durere crancena de cap, care s-a calmat acum spre seara. Totusi nu e in apele lui, pentru ca a fost la mega image dupa apa si i-a cam venit rau cand statea cu bidonul la rand, i s-a parut cald. 

Eu... eu am avut cefaleea crunta de care povesteam plus... o criza de fiere. Clatitele alea au fost foarte nedietetice iar in sufleu am ras si o bucatica de cascaval afumat. Pentru ca nu invat niciodata din rgeselile mele culinare si uit mereu ca la 5 ani am avut hepatita A si am ramas cu niste microleziuni undeva in zona ficatului, ceea ce ma face din an paste sa am niste greturi oribile dupa ce mananc mancaruri grele in mod repetat. Greturile de sarcina au fost parfum!

Nu mai am putere sa las un epilog, ma duc sa manac, acum o ora mi-am luat in sfarsit micul dejun (o banana) iar pentru acum mi-am prajit niste paine pe care o voi imparti cu micuta Z. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Doamne, mi s-au inmuiat picioarele!
    Bine ca ati scapat! Nici nu vreau sa ma gandesc ce ati fi putut pati.
    }{

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, acum suntem la capitolul rememorat si "ce dobitoci am fost" :)

    Bine-ai venit pe blogul Zuzulinei!

    RăspundețiȘtergere

About Me